مولانا محمدحسین گرگیج با اشاره به نام گذاری سال جدید از سوی رهبر انقلاب به سال “حمایت از کالای ایرانی” از صنعتگران و تولیدکنندگان داخلی خواستند در راستای حمایت از کالای ایرانی کیفیت آنان را افزایش دهند.
به گزارش پایگاه خبری دفتر شیخ التفسیر مولانا گرگیج، امام جمعه اهل سنت آزادشهر در پایان سخنان امروز (10 فروردین 97) با اشاره به شعار امسال اظهار داشتند: صنعتگران و تولید کنندگان داخلی کالاهایی تولید کنند که در رقابت با محصولات مشابه خارجی باشند، متاسفانه کیفیت کالاهای داخلی بسیار پایین است و مشاهده می کنیم برخی خودروهای جدید از همان ابتدا با نقص های فنی متعدد مواجه می شوند.
مدیر دارالعلوم فاروقیه گالیکش افزودند: ژاپن که مورد حمله شیمیایی امریکا قرار گرفت و یا آلمان که سال ها درگیر جنگ و تحریم بود اکنون به یکی از قطب های بزرگ صنعتی جهان تبدیل شده اند، پس کشور ما که مهد علم و تمدن است باید تولیداتی با کیفیت بالای جهانی عرضه کند.
ایشان خطاب به تولیدکنندگان داخلی تصریح کردند: متاسفانه بازارهای ما به سفارش تجار ایرانی پر از اجناس بُنجل چینی شده است که کیفیت آنان بسیار پایین می باشد، لذا سازندگان داخلی و صنعتگران همراه با صداقت، کیفیت کالای خود را بالا ببرند تا رقابت شان در داخل و خارج ایجاد شود، هنگامی که کیفیت افزایش یابد حمایت هم بیشتر می شود.
*مومن نباید به خاطر مال و اولاد از یاد خدا غافل شود
خطیب جمعه اهل سنت آزادشهر در ابتدای اظهارات شان پس از تلاوت آیات 14 تا 17 سوره آل عمران ( زُيِّنَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَواتِ مِنَ النِّساءِ وَ الْبَنينَ وَ الْقَناطيرِ الْمُقَنْطَرَةِ مِنَ الذَّهَبِ وَ الْفِضَّةِ وَ الْخَيْلِ الْمُسَوَّمَةِ وَ الْأَنْعامِ وَ الْحَرْثِ ذلِکَ مَتاعُ الْحَياةِ الدُّنْيا وَ اللَّهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الْمَآبِ14قُلْ أَ أُنَبِّئُکُمْ بِخَيْرٍ مِنْ ذلِکُمْ لِلَّذينَ اتَّقَوْا عِنْدَ رَبِّهِمْ جَنَّاتٌ تَجْري مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ خالِدينَ فيها وَ أَزْواجٌ مُطَهَّرَةٌ وَ رِضْوانٌ مِنَ اللَّهِ وَ اللَّهُ بَصيرٌ بِالْعِبادِ15الَّذينَ يَقُولُونَ رَبَّنا إِنَّنا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَ قِنا عَذابَ النَّارِ16الصَّابِرينَ وَ الصَّادِقينَ وَ الْقانِتينَ وَ الْمُنْفِقينَ وَ الْمُسْتَغْفِرينَ بِالْأَسْحارِ) ابراز داشتند: دنیا دو بُعد مادی و تعلق خاطر دارد که این وابستگی و تعلق می تواند همسر و فرزند و یا مال و ثروت باشد، مال و اولاد اسباب آزمایش الهی هستند پس نباید به خاطر ثروت دنیوی و اولاد از یاد خدا غافل شویم، برخی افراد به خاطر به دست آوردن مال و رضایت خانوادۀ خود دست به تجارت های نامشروع و خوردن مال مردم می زنند.
عالم سرشناس اهل سنت کشور در مفهوم “تقوا” از دیدگاه حضرت علی (رض) گفتند: تقوا یعنی خوف از خدا و عمل به آیات قرآن، قناعت به رزق و روزی کم و آماده شدن برای روز حساب است، ما در دنیا همواره با مشکلات و کاستی های بسیاری مواجه هستیم اما در بهشت با وفور نعمت روبرو می شویم و هر آن چه که اراده کنیم در اختیارمان قرار می گیرد.
مولانا گرگیج در ترسیم بهشت و نعمت های الهی خاطرنشان ساختند: برترین نعمت ها و امیال انسانی در بهشت موجود هستند و در اختیار مومنین قرار می گیرند ولی بهترین و بالاترین آن ها رضامندی و لقاء الله است، خداوند از مومنین در مورد نعمت های الهی می پرسند که آیا از من راضی هستید؟! مومنان در پاسخ می گویند ما چگونه راضی نباشیم با وجود این که تمام نعمت ها در اختیار مان قرار گرفته است.
ایشان سپس به تشریح صفات مومنین پرداختند و بیان داشتند: مومنان ایمان کامل دارند و همواره طلب مغفرت می کنند، در همه میادین صبور هستند، جزو صادقین می باشند؛ صفت چهارم این که اطاعت خدا را دارند، پنجمین صفت شان اینست که در راه خدا هزینه می کنند و آخرین صفت هم این که در هنگام سحر استغفار می کنند، شخصی که نماز صبح را با جماعت بخواند نیز جزو مستغفرین به شمار می رود.
مولانا گرگیج در جمع بندی سخنان شان گفتند: اگر ما این شش صفت را در وجود خود بپرورانیم سه پاداش باغ های بهشتی، زندگی دایمی با حوران بهشتی با عفت و پاکدامن و دیدار الهی نصیب مان می شود پس باید همواره مطیع دستورات الهی باشیم.